vegan-taart-glutenvrij-alatarte-bestellen-denhaag-den-haag

Bestelinformatie
Bestellen kan in de winkel of via de webshop op deze site. Er zijn geen hele taarten op voorraad, alles wordt vers gebakken. Graag minimaal 3 dagen van te voren je bestelling doorgeven. Bestellingen kunnen op vrijdag en zaterdag tussen 09:00 en 17:00 en op zondag tussen 11:00 en 17:00 in de winkel worden opgehaald op het afgesproken tijdstip. Mogelijkheden op andere dagen in overleg.

Je kunt tot 36 uur van te voren je bestelling annuleren. Hier zijn geen kosten aan verbonden.
Bij annulering binnen 36 uur zullen de kosten in rekening gebracht worden.

In geval van ziekte of overmacht van mijn kant behoudt A La Tarte het recht om bestellingen te annuleren. Het vooruit betaalde bedrag zal dan geretourneerd worden.

A La Tarte is niet verantwoordelijk voor het vervoer van de taart en de condities waaronder de taart bewaard wordt.

Allergenen informatie
Ondanks alle voorzorgsmaatregelen kan het risico op kruisbesmetting niet geheel uitgesloten worden. De in mijn keuken zelfbereide producten kunnen in aanraking zijn geweest met tarwe, gluten, melk, lactose, ei, soja, noten en pinda’s. Heb je een allergie meld het mij.

Je kunt hier de volledige algemene voorwaarden bekijken.

Je kunt hier de privacy verklaring bekijken.

 

 

 

Glutenvrije veganistische taart bestellen online. Den Haag patisserie bakkerij Molenstraat. The Hague bakery. Order vegan gluten free lactose free sugar free cake, webshop, cake shop taartenwinkel, veganistische glutenvrije taart online bestellen Den Haag